Parfum boucheron

Parfum Boucheron-eau de parfum,

Ik had een klantje waar ik iedere week haar haren van deed. Ze zag er altijd piekfijn uit! nageltjes, haren, kleding, alles van top tot teen verzorgd! Haar leeftijd was op dat moment al 75 jaar, maar dat was haar totaal niet aan te zien! En ze rook altijd zo lekker!!!! Ze gaf me haar oude flesje waar ik waarschijnlijk nog wel een keertje mee zou kon sprayen! Sinds die keer nooit geen andere parfum meer gehad! Zo lekker!!!

Dus….parfum boucheron-eau de parfum getest? Ik ben er aan verslaafd! Heerlijk lang geurende parfum die de hele dag blijft ruiken. Vrij sterke bloemige geur, dus zuinig in gebruik.

  • abrikoos, citrus, basilicum en munt
  • jasmijn, lelie, tuberose, oranje bloesem, geranium en cedar
  • sandalwood, vanille, amber en musk

Ik krijg vaak het compliment wat ruik je lekker, en vaak van mannen! Klanten die bij mij de salon binnen komen roepen ook heel vaak wat ruikt het hier lekker! Ik heb de parfum  in mijn salon staan. Het aller eerste wat ik in de ochtend doe is het koffiezet apparaat aan, en mijn parfum sprayen.

Bol.com heeft vaak een interessante aanbieding en snel bezorgt.

deze cadeau tip van mij, bestel je hier:

op deze pagina allerlei producten: getest door mij

Webshop: Webshop Haarmode Monique

webshop: Webshop Keune