Selecteer een pagina

Föhn borstel voor op reis

föhn-borstel-voor op reis

Vaak werd dit aan mijn gevraagd, Weet jij een goed werkende föhn borstel voor op reis? zeker in de salon die ik eerst had, had ik veel klanten met korter haar. Een van mijn klanten kocht toen deze, en was hier zo enthousiast over, dat ik met kerst er eentje kocht voor mijn moeder. ook zij is erg blij met deze reisföhn. ideaal wanneer je weinig ruimte meer over hebt in je koffer. zo kan  toch nog dat extra jurkje in die andere kleur mee! En daar houden wij dames van!

Een handzame stylingtool, reis föhn borstel met 2 verschillende opzet borstels. Een met everzwijnhaar en een met kunststof opzetborstel. voor een city trip of een rondreis is dit een top föhntje! Al moet ik er uiteraard wel bij zeggen voor dagelijks gebruik  van een föhn gaat mijn voorkeur toch echt uit naar onze super degelijke keune fohn

Kan gebruikt worden op 230 en 115 volt, dus ideaal voor op reis!

De speciale borstel met everzwijnhaar geef extra glans aan je haar! Door de kleinere doorsnee borstel zeer geschikt voor de kortere kapsels.

Je besteld deze föhn borstel makkelijk bij Bol.com

Kijk op mijn blog pagina getest voor nog meer aanbevolen producten

Webshop Haarmode Monique : Webshop Haarmode Monique

Webshop Keune : Webshop Keune

NederlandsEnglishFrançaisDeutschItalianoEspañol