Review Haarmode Monique  “ik en mijn controlled chaos ritueel”

Net wakker en pak mn telefoon. Ik scroll door FB en kom een bericht tegen over krul producten afkomstig uit Amerika, controlled chaos. Het bericht trekt mn aandacht omdat ik altijd worstel met mijn slag/krul. De producten vind ik wat prijzig maar de resultaten op de foto’s zijn prachtig.Ik twijfel om deze te bestellen want heb al zoveel producten thuis liggen maar niets waar ik echt tevreden over ben. Elk product wat ik gekocht heb belooft van alles maar valt elke keer tegen.

Ik besloot toch nog om één keer overstag te gaan en deze producten te bestellen. Meer ook omdat deze producten uit Amerika komen en ik vind dat ze daar vaak koploper zijn op het gebied van wat alles met het haar en mode te maken heeft.
Eenmaal de producten binnen waren ging ik meteen mn haar wassen, kon niet wachten op het resultaat. Van te voren had ik de filmpjes op YouTube al grondig bestudeerd en het type krul opgezocht wat ik heb.In de verpakking waar de producten in zaten zat ook nog eens een uitgebreide omschrijving over het gebruik van de producten en de do’s en don’ts, erg handig.
Naar mijn mening had ik alles zo goed mogelijk opgevolgd en was redelijk blij met het resultaat maar ik had er toch meer van verwacht. Het resultaat was niet zoals op de foto’s en filmpjes die ik gezien had. Ik kreeg het nog niet helemaal onder controle, zelfs na drie maanden nog niet. Ik had een bericht gestuurd naar Controlled Chaos en legde mn problemen uit. Kreeg snel een reactie met tips. Deze volgde ik op maar het resultaat werd er niet beter op maar toch besloot ik de producten te blijven gebruiken.
Ik zag later op de site van Controlled Chaos dat er een nieuwe kniptechniek was ontwikkeld speciaal voor krullend haar en dat je een workshop kon volgen over hoe de producten te gebruiken. Dit leek me wel wat alleen het was wel een heel eind uit de buurt. Ik hield dit in gedachten en zou nog een afspraak plannen wanneer ik het wat minder druk zou hebben.

Een paar weken later kwam ik op FB een bericht tegen over kapsalon Haarmode Monique in Helmond die deze kniptechniek toepast en met deze producten werkt.!

En dit ook nog eens tien minuten van mij vandaan. Ik had nog nooit gehoord van deze kapsalon, ik besloot een afspraak te maken voor de krulknip techniek met producten. De dame was erg aardig aan de telefoon en had al een aantal van mijn vragen beantwoord, ik had er een goed gevoel over. Een beetje zenuwachtig ging ik er naar toe. Eenmaal in de stoel ging ze niet meteen aan de slag. Ze wilde eerst weten wat me niet precies lukte met de producten, ze bestudeerde mijn haar en vroeg wat mijn wensen waren. We bespraken de lengte en ze ging aan de slag. Bij elke stap legde ze precies uit wat ze ging doen en waarom en gaf meteen tips. Bij elk product liet ze ook de hoeveelheid zien wat ze gebruikte, dit vond ik prettig zodat ik dat kon onthouden voor thuis. Het föhnen duurde best wel lang maar heb dan ook veel en dik haar maar het resultaat mocht er zijn! Ze maakte een foto van het resultaat en zou deze op haar site plaatsen, had ze nog op dezelfde dag geplaatst. Op de site zag ik de foto, het was precies zo een foto die je op de site van controlled chaos zou kunnen tegenkomen.

Een paar dagen later kwam de echte uitdaging, mn haar wassen en aan de slag. Na de tips van Monique heb ik het eindelijk onder controle. Geen andere producten meer voor mij. Thnx Monique!

of maak direct een afspraak 0623259947

bestel onze producten hier!