Ringlamp voor perfecte selfies is een onmisbare tool in de wat donkere dagen of ruimtes. Wat ik zo handig vind aan deze ringlamp is dat deze prima past in je handtas en deze heel eenvoudig op je telefoon klemt. Ik had eerst een goedkopere versie, maar deze is toch fijner in gebruik, zeker omdat je deze kunt opladen en geen batterijen hoeft te gebruiken.

ringlamp-voor-selfies

Maar het aller belangrijkste! je word er toch echt nog een beetje knapper van!  lijntjes en plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon! Zelfs bij een nachtje doorhalen zorgt deze ringlamp voor perfecte selfies nog voor een heel mooi resultaat!

Maar niet alleen voor selfies is deze ringlamp geschikt! ook voor de mooiste tik tok, reels of vlog opname, is deze ring lamp de MUST HAVE! Inmiddels heb ik uiteraard thuis                                       een grote ringlamp, maar helaas past deze niet in mijn handtas. En dan is deze ringlamp voor op je mobiel een mooi alternatief!

Tip: Dit zijn geweldige cadeautjes voor jonge meiden! Succes gegarandeerd!

Waarschuwing: Heb je een dochter in huis? Koop er dan maar gelijk twee!  uit ervaring weet ik inmiddels dat je dan de ringlamp continu kwijt bent, of hij is leeg en moet je de ringlamp eerst weer opladen.

De ringlamp bestel je gemakkelijk bij bol.com

Neem een kijkje in onze webshop voor de allerfijnste producten van Controlled Chaos