Klantenservice

Klantenservice

Veel gestelde vragen

kort ca. 1uur half lang ca. 1.15 lang ca. 1,5 tot 2 uur
Dit is lastig te zeggen, afhankelijk van welk krultype, structuur en lengte.
Dat je hoofdhuid vettig aanvoelt kan 2 redenen hebben;
1. De cleanser kan niet helemaal goed zijn gebruikt. Zorg dat je met schone haren begint! de cleanser is heel mild en krijgt niet altijd oude product resten uit het haar. Was eventueel voor met een shampoo met sulfaten zodat je zeker weet dat oude product resten eruit zijn.
2 x alléén de hoofdhuid wassen en telkens goed door masseren. Tijdens het uitspoelen verdeelt de cleanser zich over de rest van de haren en zo worden deze ook gereinigd. De hoofdhuid voelt, als het goed is een beetje stug aan. Dat is goed want dat betekent dat je haren goed gereinigd zijn. De cleanser schuimt niet zoals jij waarschijnlijk al ondervonden hebt, dit komt omdat er geen sulfaten inzitten. Deze zijn namelijk erg slecht voor je hoofdhuid, voor gekleurd haar en al helemaal voor de krullen.

2. Het kan zijn dat de moisturizer en/of de curl-crème tot aan de hoofdhuid aangebracht zijn.
Onze hoofdhuid maakt natuurlijke oliën aan. Daarom moet je nooit een verzorgingsproduct over de eerste 3 à 4 cm vanaf onze hoofdhuid aanbrengen. De hoofdhuid wordt dan dicht gesmeerd waardoor de huid niet goed kan door ademen. Hierdoor ontstaat er een olieachtige substantie. Olie wat onze hoofdhuid al aanmaakt + het product wat je daar nog weer overheen aanbrengt = dat je haar er vettig uitziet. Begin daarom altijd om producten aan te brengen vanaf je hoofdhuid.

Jazeker kan dan, we hebben de 29 ml proef monster of de probeer set. Toch ben ik wel echt van mening dat je een product minimaal 8 weken de kans moet geven om het in de juiste hoeveelheden toe te passen, en de juiste balans vinden wat voor jouw krullen werkt. Experimenteer wat goed voelt en werkt voor jouw krullen. Succes gegarandeerd!
Ook hier zijn onze producten super fijn voor, maar pas op! Altijd onder toezicht van een ouder! Het kan irritatie aan de ogen veroorzaken. Bij de allerkleinsten is de moisturizer super fijn! Ook om de dagen erna bij te werken. Je doet een kneepje moisturizer in de vernevelaar, af vullen met heet water en goed schudden! Ieder keer als je het in de ochtend sprayed over de krullen even schudden voor gebruik! Even los schudden en klaar! Veel pluis? Spray het haar wat natter. (bekijk mijn video’s) de curl crème zorgt voor glans en definieert ook de krulletjes.
Nee hoor je kunt het ook natuurlijk laten drogen. Zeker bij krultype 3 en 4. bij krultype 2 krijg je echt wat meer volume als je de diffuser gebruikt. Gebruik wel altijd de halve blaas stand en de halve hitte! Niet te heet dus en niet te hard blazen!
Krullen hunkeren naar vocht. Net als een slaperige peuter krijgen droge krullen een driftbui, en die driftbui resulteert in kroes. Net zoals een gebrek aan slaap de hoofdoorzaak is van de meeste driftbuien, is droogheid de hoofdoorzaak van pluis… en wanneer krullen gehydrateerd zijn, verdwijnt pluis! Als bij toverslag. De realiteit is dat kroes gewoon een krul of een golf is die naar buiten wil komen. Vermijd het ontdoen van je krullen van vocht met agressieve sulfaat shampoos en geef ze de diepe hydratatie waar ze naar hunkeren – we dagen je uit om te kijken of je nog pluis over hebt!

Staat jouw vraag er niet tussen?
Vul dan het onderstaande contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!